2021-10-16 08:02:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kiteljesedik a személyiséged, végre megnyugvást találsz

Napi horoszkóp október 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jelentős változásokat élsz meg mostanság. Kiteljesedik a személyiséged, végre megnyugvást találsz. Ez a belső béke a párkapcsolatodra is jótékonyan hat. Igazán boldog időszak elé nézel!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Őrangyalaid a hétvégén jó munkát végeznek: bármilyen helyzetbe kerülj is, a végén te leszel a győztes! Kaphatsz például egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ami valószínűleg a pénzügyi helyzeteddel vagy a karriereddel lesz kapcsolatos.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Csak még egy kis energiát fektess abba, amiért küzdesz, és véghezviheted a tervedet. Ne add fel közvetlenül a cél előtt! Elérkezett az ideje, hogy tisztán lásd, ki az, aki melletted van, és ki az, aki ellened. Ne sajnáld a most megszakadó kapcsolatokat!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár nagy fokú érzékenység és az ebből fakadó bizonytalanság jellemez, most felébredhet benned a vágy, hogy a saját utadat járd. Egy kicsit talán elégedetlen vagy az otthoni munkamegosztással, ennek most hangot is adsz, ami arra sarkallja a párodat, hogy kicsit összeszedje magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az otthonodban jókedv uralkodik, és majd szétvet az energia. Felerősödik a hatodik érzéked, sokszor előre tudod, hogy ki mit fog mondani. Döntéshelyzetben hallgass a belső hangra!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma több zseniális ötleted is támadhat. Jegyezd fel mindet, mert a körülmények szerencsés összejátszása esetén pozitív változásokat hoznak majd az életedbe. Ha autóba ülsz, legyél nagyon óvatos, mert mások most nem biztos, hogy ugyanolyan körültekintőek lesznek, mint te.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nem tűröd a mellébeszélést, azonnal rájössz, ha a kedvesed csak köntörfalazni akar valami témában. Óvatosan tapogatózva többet kiszedhetsz belőle, mintha egyenesen nekiszegezed a kérdést. Ezt ugyanis támadásnak érezné.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az otthoni légkör kiegyensúlyozott, most valóban számíthatsz a társadra. Ha szingli vagy, amúgy sem csekély vonzerőd most még inkább felerősödik, és bárkit leveszel a lábáról. Menj társaságba, és ragyogj, hódíts!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rád nem jellemző módon elfeledkezhetsz ma valamiről. Szerencsére lesz valaki, aki figyelmeztet a mulasztásodra. A kapkodás úgy tűnik, elkerülhetetlen, de te ügyes vagy, és mindent megoldasz: még váratlan helyzetekben is jól megállod a helyed.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Váratlan vendéged lehet ma: jól teszed, ha hazafelé veszel valami kis vendégváró csemegét. Ha pedig szeretnéd elkerülni a kellemetlen meglepetést, legjobb, ha te magad hívsz fel valakit magadhoz hirtelen. Olyat, akit szeretsz is.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan kapcsolatra vágysz, amely egyszerre adja meg a biztonság és a kaland érzését is. Nem gondolod, hogy túl sokat akarsz? Ha valami egyszerre fekete is meg fehér is, az a végén mindenképpen szürke lesz. Akkor meg ugyanott vagy. Értékeld a jelen boldogságát!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A lelkiállapot és a közérzet nálad szorosan összefügg, ha boldog vagy, akkor biztos, hogy egészséges is. Ugyanakkor a stresszbetegségekkel vigyáznod kell. A jóga, vagy az úszás segít megtalálni a test-lelki harmóniát. Próbáld ki! A mai nap sok vidámságot tartogat, szükséged is van már a nevetésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: